Valuta: EUR
0
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Expediere şi livrare

În ţară
Toate produsele (exceptand produsele din categoria Cruci Altar) beneficiaza de transport  gratuit prin Posta Romana. Livrarea produselor se face în termen de 14-21 de zile calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra.www.sculpturainlemn.ro  nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele comandate sunt livrate cu intarziere. Livrarea produselor care nu sunt în stoc se va face la o dată ulterioară ce va fi comunicată clientului respectându-se condiţiile de livrare.

Pentru comenzi speciale a produselor care nu sunt in acest magazin online, avand alte dimensiuni si specificatii livrarea se va face la o data stabilita de comun acord.

În străinătate

Produsele prezentate pe acest site pot fi comandate şi din afara României. 

Plata pentru comenzile din afara tarii se face online, toate detaliile aferente le veti primi pe mail. Plata in sistem ramburs este posibila doar in Romania.

Garanţie
"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuntă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANŢA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.

Clienţii www.sculpturainlemn.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

www.sculpturainlemn.ro va înapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Termenii şi condiţiile prezentate respecta legislaţia în vigoare: Legea 365/2002 privind comerţul electronic şi Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.
Litigii
Pentru orice conflict apărut intre www.sculpturainlemn.ro şi clienţii săi se va căuta o rezolvare pe cale amiabila. Dacă acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluţionat de către instanţa judecătorească pe a cărei rază teritoriala se afla sediul www.sculpturainlemn.ro.

Date de care trebuie ţinut cont atunci când se returnează produsele comandate:

  • Contravaloarea transportului produselor va fi suportata de client.
  • Produsele trebuie sa fie în stare foarte bună, să nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar în ambalajul original fără a fi deteriorate.
  • Alte date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine contactându-ne online sau prin email / telefon.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc.


Un produs este considerat folosit atunci când:

  • Produsul sau ambalajul prezintă urme de uzură (modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi etc. )
  • Produsul a fost folosit intensiv

Notă de informare privind protecţia datelor personale

1. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, www.sculpturainlemn.ro va administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori.

2.Vă informăm că datele personale sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor de comunicaţii electronice, a serviciilor de reclamă, marketing şi publicitate şi a serviciilor care au la bază o platformă pentru intermedierea vânzării a cumpărării de bunuri de larg consum.

3. Refuzul utilizatorilor de a furniza datele solicitate determină imposibilitatea de a utiliza serviciile puse la dispoziţie de către prezentul magazin online.

4. Informaţiile solicitate sunt destinate utilizării de către www.sculpturainlemn.ro şi sunt comunicate numai către persoana vizată.

5. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiază de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, utilizatorii au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea acestora.

6.  Dacă unele dintre datele voastre sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Pentru comenzile mai mari de 1000 de LEI www.sculpturainlemn.ro isi rezerva dreptul de a solicita un avans. De asemenea www.sculpturainlemn.ro isi rezerva dreptul de a anula orice comanda prezinta character fraudulos.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea www.sculpturainlemn.ro, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a www.sculpturainlemn.ro si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi